Køb Propecia uden recept på Apoteket

Generic Propecia (Finasteride)

Propecia bruges til behandling af hårtab (mandligt mønster). Også bruges til behandling af prostatacancer og godartet prostatahyperplasi.


Almindelig brug

Finasterid bruges til at behandle hårtab (mandligt mønster). Det skal kun bruges af voksne mænd. Finasterid kan også bruges til behandling af prostatacancer og godartet prostatahyperplasi.
I kliniske undersøgelser viste det sig, at Propecia virkede både på kroneområdet og på hårlinjen.

Dosering og retning

Tag Propecia gennem munden med et glas vand, med eller uden mad. Undgå at skære, knuse eller tygge denne medicin.
Konsulter din læge om den rette dosis til dig.

Forholdsregler

Før du tager Propecia, fortæl det til din læge eller kemiker, hvis du er allergisk over for Finasteride eller Dutasteride; eller hvis du har andre allergier.
Da dette medikament kan optages af huden, bør kvinder, der er gravide eller kan blive gravide, ikke manipulere dette lægemiddel.

Kontraindikationer

Propecia bør ikke bruges af kvinder eller børn såvel som af de patienter, der har vist en reaktion af overfølsomhed over for Finasteride.

Mulig bivirkning

De mest almindelige bivirkninger er svimmelhed, usædvanlig svaghed, døsighed, søvnbesvær, sløret syn, rennende næse eller problemer med udladning.
Stop med at bruge Finasteride, og ring straks til din læge, hvis du har nogen af ​​disse alvorlige bivirkninger: erektion af penis, der er smertefuld eller varer 4 timer eller længere, svær svimmelhed eller besvimelse.
En meget alvorlig allergisk reaktion forekommer sjældent.
I tilfælde af at du bemærker de virkninger, der ikke er nævnt her, skal du kontakte din læge eller apotek.

Drug interaktion

Fortæl din læge eller apotek om alle receptpligtige og receptpligtige / urteprodukter, du måtte bruge, før du bruger denne medicin.

Mistet dosis

Hvis du har mistet din dosis, skal du tage den, så snart du husker det. Hvis du ser, at det er nær tid til den næste dosis, skal du springe den glemte dosis over og genoptage din sædvanlige doseringsplan. Tag ikke din dosis to gange.

Overdosis

Hvis du mener, at du har brugt for meget af denne medicin, skal du straks søge lægehjælp. Symptomerne på overdosering inkluderer sædvanligvis brystsmerter, kvalme, uregelmæssig hjerteslag og følelse let eller besvimelse.

Opbevaring

Opbevar dine medicin ved stuetemperatur mellem 20 og 25 grader C væk fra lys og fugt. Opbevar dem ikke på badeværelset. Hold alle medikamenter utilgængeligt for børn og kæledyr.

Ansvarsfraskrivelse

Vi leverer kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulig medicinintegration eller forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnosticering. Eventuelle specifikke instruktioner til en bestemt patient skal aftales med din læge eller din læge, der er ansvarlig for sagen. Vi fraskriver os pålideligheden af ​​disse oplysninger og fejl, de kan indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, specielle eller andre indirekte skader som følge af brug af informationerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *